Una settimana normale con San Lorenzo e e il campo estivo di Blue e Theo
Ciao,
Een gewone week met St. Lorenzo en het zomerkamp van Blue en Theo
Het is toch ongelofelijk dat ik elke week 2x iets kan schrijven he! haha! Ik heb al heel veel reacties onder mijn statistieken staan en al meer dan 250 foto's geupload! En ik zit hier nog geen 2 maanden! oei oei!
Nou over deze week, het begon zoals alle andere weken geen gekke dingen. Dinsdag met Blue naar de paardrijles geweest, daarna had ze geen tennis dus door gereden naar huis, iedereen in bad gedaan waar Maddalena het nodig vond om een grote pot badschuim helemaal in het water te gooien, was ik niet blij mee dat snappen jullie wel en dus geen ijsje die avond, helaas pindakaas!
Woensdag werd een drukke dag want het midden van de zomer was aangebroken en er zou een vallende ster zijn waarbij je een wens mocht maken, op die avond houden de zus van Peter en haar man altijd een feestje voor vrienden, familie en kennissen. Dus we waren uitnodigt voor de lunch in Garlenda, waar toen alleen nonna, zus en man, zus van man en ik met de kinderen aanwezig was. Alles moest voorbereid worden en tot in de fijnste puntjes worden uitgewerkt. Ik heb een paar keer gevraagd of ik kon helpen maar nee ik was niet nodig. Alleen op het laatste mocht ik helpen met de meloen in ham wikkelen en ze waren me dankbaar alsof ik de hele dag voor hen heen en weer had gerend. Terwijl ik me eigenlijk een beetje verveelde want ik kon mijn eigen ding niet doen ik zat daar maar te zitten, de kinderen vermaken zich namelijk prima alleen. Maar goed 's avonds was het zo ver. Het eten stond klaar, de gasten kwamen en het feest kon beginnen. Na dat mijn buik weer voor 3 dagen vol zat kwam Peter met Theo. Stefania was nog in het hotel dus die heb ik opgehaald zodat Peter kon blijven. Daarna ben ik naar huis gegaan want het was inmiddels half 10, en ik was al de hele dag in Garlenda. En op het feest sprak 1 mevrouw Engels dus was niet echt heel veel te doen voor mij.
Donderdag ben ik hier naar de kapper geweest, een 'echte' kapsalon, sinds ik haar heb wordt ik al geknipt door de zelfde kapster, die ik nu nog meer waardeer ha-ha.
mam had je mn afspraak al gemaakt?
Na heel wat euro's lichter maar de puntjes er weer af liep ik weer trots over straat richting huis.
S middags zijn we gaan zwemmen met z'n allen (lees: ik met de kinderen) in Albenga, dat is deels buiten en deels binnen, helemaal prima. We hebben van half 12 tot 6 gezwommen we waren dus met z'n allen moe, hongerig en iedereen had zere ogen van het chloor water! Maar het was een gezellige dag.
En toen was het alweer vrijdag, de dag dat Theo en Blue naar 'hun' zomerkamp gaan, dit is de 3e keer in de zomer en ze zijn 1x in de winter geweest. Ze waren helemaal opgewonden en Theo was stiekem wel even blij dat hij 2 weken alleen Blue had en dus 2 weken geen Maddi en Jaki. ha-ha! Tassen gepakt, haren geknipt, buik vol en op naar Zwitserland. Daar slapen ze een nachtje in Lugano, samen met Peter en zaterdag moeten ze dan op het vliegveld zijn waar de 'meetingpoint' is. Kinderen van heel de wereld komen daar dus dat is hartstikke leuk. En Peter zei ook ze leren dat het leven niet 'een hotel is' ha-ha. Ze moeten daar met alle klusjes helpen en Blue haar 'favoriet' is de badkamer! Ze slapen in een grote jeugdherberg (ergens in Zwitserland daar kom ik nog op terug, ze zijn een jaar in Wengen geweest en in Engelberg) Ze doen allemaal actieve dingen maar ook culturele dingen zoals musea en ze ontmoeten een minister in Zwitserland. Donderdag over een week gaan we er met de hele familie naar toe om ze op te halen op de plaats waar ze 2 weken zijn geweest. Dus dat is helemaal leuk kan ik dat ook zien.
Dit weekend is lekker rustig. Morgen middag heb ik afgesproken met 2 couchsurfers uit Amerika die zijn hier voor een weekend. En verder lekker niks doen, beetje in de zon, filmpje kijken misschien nog ff shoppen we zullen zien.
In ieder geval 2 rustige weken met alleen 'de kleintjes'
Nou dit was mijn week weer in een notendop. Ik hoop dat jullie ook nog wel van alles meemaken ondanks het slechte weer.
Voor wie nu nog op vakantie gaan een hele fijne vakantie!! (ik stuur elke weel al zon jullie kant op maar schijnbaar blijft de zon liever bij mij dan dat de zon naar Nederland gaat, I am sorry!!!)
Heel veel liefs, kusjes, groetjes en knuffels vanuit Alassio!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxx Veerle
Ja je afspraak met onze enige echte kapster staat. Ze al wel blij zijn je te zien.
Volgens de weergoden komt midden volgende week de zon toch echt onze kant op. Dus blijven blazen Veerle. We blijven hopen en geloven dat er toch nog een beetje zomer komt in Nederland. Lots of fun with the americans.
Dikke kus en knuf mama
Was weer een leuk en spannend verhaal. En wat een romantische reden om een feest te vieren.
Nou wij maken ook vanalles mee hoor....paraplui open en dan weer dicht. (drup ,giet, drup)
Maak er een gezellige weekend van.
Liefs XXX