Pochi giorni al campeggio
Ciao,
Een paar dagen op de camping
Daar was ik weer, na een paar dagen lekker hollands camperen ben ik weer terug op mijn kamertje in Alassio!
Ik heb een heel gezellig weekend gehad, natuurlijk een heleboel bijgekletst, leuke dingen gedaan en uitgerust. Stefania had mij vrijdag avond vanaf 6 uur vrij gegeven en ik hoefde pas dinsdag middag terug te zijn!!!
Zaterdag zijn we naar Monaco gegaan, wat gaaf!!! Allemaal dure auto's en boten!! Leuk om eens te zien. Het was gelukkig niet zo zonnig die dag dus we konden het goed volhouden, we zijn met een treintje door Monaco gegaan om alles te kunnen zien. Op de terug weg wilden we langs The Hanburry Garden, maar die konden we niet vinden! haha! Ach ja, familie vd Woning. Nja misschien volgend weekend dan maar.
Zondag zijn we lekker optijd naar het strand gegaan en hebben lekker in de zon gelegen met een boekje er bij. Het strand in Alassio is mooier, bij papa en mama is het kiezel waardoor je niet zo lekker naar het water loopt, plus het water is direct heel diep, kan een voordeel zijn, in Alassio loop het heel langzaam op! Heerlijk met kleine kinderen. 's middags zijn we nog ff naar Savona gereden, hier is een groot winkelcentrum, er niet aan gedacht dat de italianen die hier in het weekend komen weer terug gingen naar de grote stad, waardoor we op de autobaan direct in de file kwamen , shit! balen!! Hartstikke warm, airco is weer kapot! maar goed na een uur gereden te hebben zijn we aangekomen bij het grote winkelcentrum, wat echt wel de moeite waard was. De terug weg ging gelukkig wat sneller, na een half uurtje waren we weer op de camping om gebakken aardappeltjes met vlees en MAYONAISE te eten! HEERLIJK!
Maandag zijn we ook weer naar het strand geweest! Dus je kan je voorstellen dat ik aardig ben bijgekleurd!
Dinsdag ochtend zijn we naar Alassio gereden, pap en mam hebben mijn grote koffer meegenomen en ik heb er een tas voor terug gekregen (lekker boeiende informatie) maar nu ligt die koffer niet in de weg in de auto en als ze me over een jaartje ophalen dan wel.
Ook heb ik mn 'toekomst' besproken met papa en mama, ik ben er uit, ik ga de verloskundige opleiding doen als ik terug ben in Nederland. Het nadeel is alleen dat de selectieprocedure al in februari en maart is, dus dat is voor mij erg lastig. Dus ik heb besloten als ik terug kom (inprincipe 15 april) dat ik dan ff een maandje bijkom, daarna op de camping aan het werk ga de hele zomer, en dan na de zomer aan het studeren ga voor mijn Engels en Wiskunde op te frissen + bij te spijkeren en mijn certificaten haal voor Biologie en Scheikunde op HAVO niveau. En dan begin ik dat jaar daarna aan mijn opleiding verloskunde in Maastricht (als ik wordt aangenomen) Dus dan weten jullie dat vast! Helemaal weer op de hoogte!
Donderdag avond heb ik Carnival (of zo iets) een groot feest in het dorp, met de drescode: wit, rood en groen, of alles in één kleur. Dus ik ga in het wit en krijg wat dingetjes van Stefania! Ik ben erg benieuwd dus vrijdag zal ik nog ff weer een blog schrijven over mn belevenissen.
Vrijdag avond/ zaterdag ochtend ga ik weer naar pap en mam, zaterdag gaan we naar Genova en verder zien we het allemaal wel weer.
Ciao Ciao!!
Heel veel liefs Veerle xxxxxxxxxxxxx
ps. jullie zullen wel denken, waar zijn de foto's!? papa heeft foto's gemaakt dus als hun thuis zijn sturen ze deze op en zet ik ze zo snel mogelijk op mn reismee!
Gezellig dat je een feest in het vooruitzicht hebt.
Met je bruine velletje en in je witte outfitje zie je er vast molto bella uit .............. en wie weet wat er dan allemaal gebeurt.
Veel plezier! Gaan pap en mam ook mee?
A la prossima,ciao
Meis, wat klink je opgewekt! Fijn! Heerlijk zo die dagen op de camping en fijn dat je zo lekker hebt gegeten van de aardappeltjes met mayonaise, ha ha! We zullen kleine verpakkingen zoeken en als we die vinden opsturen, hi hi!
Dat feestje klinkt leuk! Wat voor een feest is het? En waarom moet iedereen in de Italiaanse kleuren verschijnen??
Ai ai, niet te veel bijkleuren hè? Dan steken wij met kerst zo af!! 15 april 2012 kom je dus terug?? Is dat eerder dan gedacht? Ik had juni in mijn gedachten? Goed van je dat je je toekomst zo uitgekiend hebt! Kun je vanuit Italië dat werk op de camping regelen?? En heb je al mailcontact gehad met de opleiding in Maastricht?? Leuk hoor allemaal!!
Nou, enjoy! Hier is het maar druilerig weer, dus geniet maar van de mooie dagen in zonnig Italie!!
Hallo Liefje,
Wat een mooi plannen, het is echt de opleiding voor jou, het gaat je zeker lukken.
Het was dus gezellig op de camping, konden we je maar een potje mayonaise sturen!!
Hier lijkt het wel herfst, brr, geniet jij maar van de italiaanse zon en het feest.
Groetjes en liefs Miriam
Heeeeee Veerle,
wat leuk om weer een nieuw verhaaltje te lezen!
Ik lees dat je het reuze naar je zin hebt en hele gave toekomst plannen aan het maken bent!
Je had het er in de 2e van het bonhoeffercollege al over dat je verloskundige wilde worden toch? Echt super dat je dat gaat doen!!
Veel plezier bij het feestje, ik hoor graag hoe het was!
Liefs uit het regenachtige Enschede
Hee Veerle!
Ik had nog helemaal niet op de site gekeken, sorry ;) Maar wat een verhalen! Super om te lezen dat je het naar je zin heb! Heb gelijk mijn email opgeslagen zodat ik niet achter loop!
Ben benieuwd hoe je er gister uitzag in je outfit en inderdaad met je bruine kleurtje! Heerlijk! Maar dat lees ik vast in je volgende verhaal.
Wat gezellig dat je ouders daar nu zitten, dat zijn leuke dingen om naartoe te leven!
Mijn weekje vakantie is ook begonnen, maar het lijkt wel herfst in Nederland! =( Maargoed, hopen dat het volgende week mooi weer wordt! Geniet jij daar maar lekker van de zon!
Liefs xx. [L]
wat een opgewekt verhaal! en wat fijn voor je dat je al weet wat je "hierna" gaat doen! wederom een fijn weekend met je ouders gewenst! groet'n uit een herfstig Hengelo!
Hoi Veerle,
Volg met veel plezier al je belevenissen. Leuk te horen dat je ook in Monaco bent geweest. Daar kom je nog veel VIP,s tegen. Hebben jullie er nog wat gesproken, want we hebben een kaartje gehad van o.a Albert en Charléne en nog een paar koninklijke hoogheden. Heel bijzonder hoor!!!!! Jouw pa en ma treffen het wel. Lekker weer daar en hier bagger! Ik heb de kinderen vandaag gevraagd of ze nu volgende week zomer- of herfstvakantie krijgen, ik weet het niet meer. Wens je ouders nog een fijne vakantie en laat ze een beetje zon meebrengen.
Groetjes
Hey,
Wat leuk om te lezen allemaal...
Spannende verhalen zeg !!
Ik hoop dat het half augustus ook nog zult mooi weer is in Italië haha..
Maar wat mooi dat je eruit bent qua opleiding.
Zie jou al helemaal baby's halen ;).. Maar wist niet dat dat er ook op HBO is..
Nou veel plezier nog daar, en werkse natuurlijk !!
Xx