Crash /incidente, ambulanza e italiani pazzi
Ciao,
Ongeluk/ongelukje, ambulance engekke Italianen
Dondedag 23 juni 2011
Wat me toch vandaag is overkomen!! Ik zal het allemaal uitgebreid vertellen!
Vanmiddag heb ik de kinderen opgehaald (Jaki e Maddi) om kwart voor 4, zijn doorgereden naar het hotel voor la merenda! Daarna had Blue tennisles, dus ik zei tegen stefania ik neem ze allemaal wel mee naar de tennisles! Theo had kaartjes waar hij mee aan het spelen was, samen met jaki, na 10 min ging maddi ook maar eens kijken wat daar toch allemaal was. Het ene moment dat ik keek zat ze nog leuk te spelen, en het andere moment lag ze op de grond! Eerst dacht ik dat het bij het spel hoorde, maar doordat alle andere mensen in paniek raakten (behalve de kids) dacht ik laat ik maar eens kijken. Maddi lag in een rare houding op de grond en bewoog alleen met haar ogen.
Nja ik weet in Nederland wel hoe ik dan zo'n kind moet aanpakken e.d. maar maddi van 4 verstaat geen engels dus ik kon niks! Daar kwam nog eens bij alle mensen die op de tennisbaan waren zo'n beetje stonden om maddi heen! Echt waar die mensen deden net als of er een ramp was gebeurt!
Dus ik verdween steeds meer naar de achtergrond. Ze verstaan mijn engels niet, maar verwachten wel dat ik hun geratel Italiaans versta

Dus op een gegeven moment begreep ik dat ze vroegen of ik mama kon bellen. Dus ik wilde bellen, zegt een ander nee nee niet doen, oke dan bel ik niet.
Nog geen 5 minuten later vroeg ze of ik gebeld had, ik zo nee, ja doe dat dan! Daar kwam het op neer. Dus ik bellen, maar moest met mijn NL nummer bellen omdat ik nog geen beltegoed heb op mijn italiaanse telefoon (inmiddels wel). Dus stefania kwam vrij snel naar de tennisbaan en nam het allemaal over! Inmiddels hadden ze ook de ambulance gebeld! En in een keer konden ze mij duidelijk maken in Italiaans/engels dat het mijn fout was, en dat ik bij dat kleintje had moeten blijven en hoe ik haar alleen had kunnen laten en.... Niet normaal.
Dus ik werd boos en verdrietig en liep dus weg! Later kwam stefania naar mij toe! Super lief en ze zei ook wel je kan er niks aan doen, en die mensen hier maken zich allemaal zo druk, dat is nergens voor nodig het valt allemaal hard mee! Bla bla bla. Dus ik vertelde mijn ding in het engels en ze begreep het helemaal en ze was heel lief! Gelukkig! Maar na 10 min/15 min kwam wel de ambulance!!!! Maddi is dus ook meegegaan naar het ziekenhuis! Dus ik met theo en jaki in oma's auto naar het hotel gereden! De kids afgezet. Toen weer terug gereden Blue opgehaald!
Toen terug gelopen en ondertussen mijn eigen papa en mama gebeld, helemaal overstuur natuurlijk, de auto van stefania opgehaald en terug gegaan naar het hotel! Inmiddels was ik weer gekalmeerd! In het hotel afgewacht en gelukkig was/is er helemaal niks aan de hand en heeft maddi een leuk toneelstukje gespeeld in het ziekenhuis!
Poeh wat een verhaal! Maar dit was dus mijn donderdag! ‘S avonds had ik natuurlijk hartstikke hoofdpijn van het huilen en de hele situatie! Dus ik ben mooi op tijd in bed gekropen! Pfff! Ik werd om 8 uur wakker met een honger gevoel, want gisteren avond heb ik maar weinig gegeten omdat er iets vies op het menu stond. Een of andere groente pasta, is een streek pasta, blegh was echt vies! Dus ik heb een paar happen gehad en wat brood!
Inmiddels gaat het weer goed met me hoor! Maak jullie niet druk :D ik red me wel!
Ciaoooo xxxxxxxxxxxxxxx veel liefs
My god veerle wat een verhalen, maar deze was wel heel spannend om te lezen.
Gatveredamme dat die italianen zo tekeer tegen jou kunnen gaan, dat kan toch niet.
Ik vind dat je het heel goed hebt gedaan hoor, uiteindelijk kon je er ook echt niks aan doen dus nu weer lekker genieten van het mooie italie.
Ik ga ook nog eventjes je foto's bekijken, want ik had ze nog niet allemaal gelezen hihi.
De foto's die ik heb gezien vond iik erg leuk.
Meid nog heel veel plezier en ik verheug me op de volgende verhalen.
Liefs Lottie
Ja het zijn een stelletje lawaaimakers bij elkaar. En dan praten ze sowieso al hard en snel en dan lijkt het nog erger dan ze het eigenlijk bedoelen. Gelukkig deed Stefanie aardig tegen je.
Doe maar kalm aan!
Kussie... denk aan je hoor
Nou, daar ben je lekker mee! Was het allemaal een toneelstukje van Maddi, of was er daarvoor wel iets aan de hand dan? Wat een consternatie zeg! Fijn dat Stefania alles in het juiste perspectief ziet!! Nu geen tranen en hoofdpijn meer??
Jeetje Veerle, dat moet jou net overkomen. Pff wat had ze nou dan helemaal niets? Ook niet toen ze op de grond lag. Nou dan zou je haar toch..... Gelukkig begrijpt de moeder het. Oh ik snap je helemaal zou ook erg verdrietig zijn, maar je hebt goed gehandeld hoor! Niet meer druk om maken.
Lekker weer genieten nu!
Heel veel plezier XX
Och arm kind :O
Jeetje wat een verhaal!! Oh wat zul je je verschrikkelijk hebben gevoelt hihi. Ik vertelde het thuis en iedereen : Ooooh wat zielig!!! Haha.
Fijn dat je je weer goed voelt!
Loveeee xxxx
Lief dapper meisje, wat een heftig verhaal deze keer.
En wat zul je geschrokken zijn.Wel heelgoed dat je paps en mams even hebt gebeld, dat geeft weer even rust. Niet meer aan denken het komt allemaal goed.
liefs uit Enschede XXXXXXXX
wat een toestand!
maar wat had het meiske nu gehad dan?
kan me voorstellen dat je je heel alleen hebt gevoeld, maar je gaat het redden hoor! dikke X uit (wederom) een regenachtig Hengeloooo
Dag allemaal!
Fijn dat jullie zo met mij meeleven! ik voelde me inderdaad even verschrikkelijk! maar inmiddels gaat het goed met me hoor, niet meer verdrietig, inmiddels wel weer hoofdpijn maar dat komt van een middagje zonnen! Het meiske had dus niks! ze is raar gevallen op der hoofd en waarschijnlijk door de warmte en de knal eventjes niet helemaal op aarde geweest! maar aangezien die italianen alles overdrijven, overdreven ze dit ook! er was een dokter bij en die zei dat de ambulance gebelt moest worden! op zich wel logisch want op het hoofdvallen is natuurlijk ook niet niks! maar ik denk dat ze 75% gespeeld heeft en dat er echt wel even iets aan de hand was! maar inmiddels is er een heeeel iniminie klein bultje (ik bedoel ik ben wel wat gewend he, ik ben namelijk een echte vd woning) maar terug uit het ziekenhuis was ze weer goed te pas! Morgen zal ik weer een nieuwe blog schrijven! best leuk om te doen! misschien toch geen pedagogiek studeren :P! Dikke kus en veel liefs vanuit een super warm Alassio :D
zoals ik al zei, je red het wel!!! Misschien reageer ik wat laat, maar ik heb nog een hoop in te lopen, ha ha.