La famiglia
Dag allemaal,
Mijn eerste echte reis blog over 'ik' als Au Pair.
Begin deze week stuurde ik een mail naar Travel Active om even een update te vragen; heel enthousiast 'Nadine, is er al een familie voor mij' helaas ze hadden nog niks gehoord maar zouden mij op de hoogte houden.
Ja hoor!!! een paar dagen later een ingesproken voicemail van Nadine en een mail met mijn familie!!!! WHAAmet een hele boel kriebels in mijn buik en een grote glimlach op mijn gezicht las ik de brief en de informatie over de familie en mijn toekomstige werkschema. Ook zaten er een paar leuke familie foto's bij! Ik was op slag verliefd, dat begrijpen jullie natuurlijk wel!
Niks stond in de weg, een familie in Italie met een papa, mama, jongetje van 12, meisje van 10, meisje van 6 en een meisje van 4! Wonen aan de Italiaanse bloemen riviera, vlak bij het strand, ouders spreken Engels, Duits, Frans en natuurlijk Italiaans. Mama heeft een hotel en papa werkt veel als adviseur tussen Italie en Zwitserland. Sportieve, gezellige en hartelijke mensen! Alleen er was één nadeel ik zou pas kunnen beginnen in september/oktober, dit stond in de mail. BALEN!!!
Direct enthousiast maar toch ook wel een beetje teleurgesteld over de datum Nadine terug gemaild, dat het me helemaal super lijkt alleen de data vind ik minder leuk.
Nadine direct naar Italie gemaild, het antwoord; ik kon er wel uit komen met de familie. Dus ik mocht datums en tijdstippen door gaan geven wanneer ze mij het beste konden bellen.
Nou dat bel moment was dus vandaag. Ik hartstikke zenuwachtig natuurlijk. Uiteindelijk belden ze later dan Nadine mij had verteld. Direct schakelen naar het Engels, gelukkig zijn er meer mensen die er moeite mee hebben.
Na de mama gesprokken te hebben, kreeg ik toch papa maar aan de telefoon die sprak iets makkelijker en beter Engels. Na wat gestotter over en weer toch een heleboel informatie gekregen en mail adressen uitgewisseld. Als ik nog vragen had mocht en kon ik altijd mailen, zij zouden in ieder geval ook wat foto's mailen van de omgeving.
Op dit moment hadden ze een duits meisje, hij vroeg dan ook of ik geen Duits kon.. hmmm daar ben ik toch minder goed in dan Engels. Hij vroeg ook nog of ik Italiaans kan.. hmmm I am still learning, but it's not so easy! ha-ha. Hij begreep het wel.
Maar het mooiste van allemaal van het hele gesprek was dat ik gewoon midden juni/eind juni kan beginnen! WHOEHOE!!! We gaan mailen over wanneer ik daadwerkelijk het vliegtuig pak en vertrek!
super spannend nu.. want nu wordt het echt 'echt' over een paar maanden zit ik lekker met mijn dikke kont in het warme Italie. Check Google voor het heerlijke klimaat wat daar heerst!
hmmmmmmm I love it!
A lots of love xxx
Veerle
- Dromen, Durven, Doen -
Jeeeej!! je dromen komen uit:D
Echt heel gaaf om te horen dat je naar een leuk gezin en fijne plek gaat!!
Nu word het allemaal wel heel spannend maar oh zo leuk!
Dikke kus
Hei meid,
Wat leuk deze site ik heb hem meteen tussen mijn favorieten gezet hihi.
Het klinkt allemaal wel heel gaaf als ik dat zo lees, maar het is ook heel leuk om te lezen zoals je het allemaal beschrijft helemaal super !!
Echt helemaal te gek dat alles door gaat en ook nog op de bepaalde tijd dat je er eigenlijk naar toe wou gaan. Helemaal geweldig meid, ik ga je vaak volgen op deze site. Ik ben ook heel benieuwd.
Liefs Lottie.
Lieve Veerle,
Gefeliciteerd met je au-pair gezin. Het klinkt heel spannend allemaal.
Wat een geweldige plek om te zijn, zon, zee en strand in La Bella Italia.
Geniet ervan.
Ik blijf je volgen, de site staat bij de favorieten.
Liefs MIRIAM
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!! Spannend zeg! Wat leuk om je Au-Pair-Avontuur via deze log te kunnen volgen!
Leuk dat de familie zo prettig klinkt en nóg leuker dat je op de gewenste datum kunt beginnen!! VLUCHT BOEKEN en hoppa, daar ga je, naar Italië! Gaaf!!
Zoen van ons!
Nou wat leuk!! Heerlijk om naar Italie te gaan en la dolce vita bij een Italiaanse familie mee te maken.
Heel veel voorpret toegewenst! (en vast een beetje Italiano leren!!)
Baci da Berkel
Cara Veerle,
Super leuk voor je, ik ben trots op je!!!!!!!!
Misschien verstandig om een pakje bruine haarverf meetenemen want als ik die foto op je profiel zie is dat vast wel nodig, ha, ha.
Liefs, Celleke
Geweldig Veerle! Knap voor elkaar gekregen, meisje
Maar geen italiaan aan de haak slaan en niet meer terugkomen he.
Ze zijn niet zo leuk als ze eruit zien die italianen hahaha
xxx!
Hey Veerle, Aaah wat gaaf zeg!! Dat lijkt mij ook super super leuk. Maar ja nu niet meer. Je hebt groot gelijk en wat leuk zeg zo'n groot gezin aan het strand. Jou kennende gaat het helemaal goed komen. En superleuk dat ik je kan volgen. Voor de tijd gaan we nog een x een borreltje drinken oke?
Gaaf hoor schat!! Fijn dat je toch al in Juni terecht kan!!
Im proud of you! :)
Miss kunnen we nog wel meeten in Grande Italia haha!
xx